Hemsida

Vi skapar smarta och snygga digitala lösningar som är enkla för dig att uppdatera och tydliga för dina besökare. Vi har lång erfarenhet av webblösningar och har genom åren utvecklat allt från enkla hemsidor till e-handelslösningar och bokningssystem.

Idag är det viktigt med tydliga strategier som får din fysiska verksamhet att gå hand i hand med din digitala profil. Vi utvecklar hemsidor som gör nytta för din verksamhet. Utifrån dina behov och mål skapar vi webblösningar anpassade för både datorer, surfplattor och mobiler. Med fokus på design och funktion hjälper vi våra kunder att fatta rätt beslut i den digitala satsningen som ger mätbara resultat.

Hur kan vi uppfylla din dröm om en hemsida?

Paket eller skräddarsytt

Kanske räcker det med något utav våra paket för att du snabbt skall komma igång eller så vill du ha det där lilla extra som inte någon annan har?

Re-Design

Ni är kanske nöjda med det mesta på den redan befintliga hemsidan, men vill ge den en uppfräschning i design, layout och användarvänlighet?

Service- & Supportavtal

Det är inte lätt att hinna med eller kunna allt. Vi erbjuder tjänster som hjälper dig att hålla dina medier uppdaterade, både tekniskt och innehållsmässigt.

Välj mellan våra paketerade lösningar eller något skräddarsytt

Vi utvecklar och uppdaterar ständigt alla våra olika paket så att de alltid följer med i den senaste tekniken och uppfyller de krav som en hemsida skall uppfylla idag. Om man väljer ett mindre paket så är det inga problem att uppgradera till ett större senare. Är du osäker på vilket paket du skall välja så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig. Det är inte ovanligt att det blir en kombination av olika paket. Allt är möjligt.

Funktionalitet som håller

Alla de funktioner som uppfyller de höga krav och många behov som finns idag.

Användarvänligt

Användarvänlig både för dig som administratör och för dina besökare.

Responsiv design

Självklart i responsiv design, så att den fungerar på alla enheter på ett optimalt sätt.