WEB SOLUTIONS

Vi skapar smarta, snygga och optimerade webblösningar, system, integrationer och processer för e-butiker, hemsidor och olika former av intranät.

DIGITALA ÅRSREDOVISNINGAR

Fler och fler företag, både noterade och onoterade, väljer att digitalisera sin årsredovisning för webben. På det viset förvandlas den till mer än en årsredovisning, nämligen ett effektivt PR-verktyg.

Ägare, kunder och medarbetare får snabbt en överblick över redovisningen och kan lätt välja ut de delar som de vill veta mer om. Förutom de uppenbara fördelarna ur miljöaspekten och de lägre kostnaderna kan den digitala årsredovisningen hjälpa er att stärka företagets varumärke och få en insikt i vilka delar av årsredovisningen som verkligen läses. Det gör det lättare att förbättra och utveckla årsredovisningen till nästkommande år. Informations- och IR-avdelningen involveras under produktionen i processen vilket underlättar justeringar och korrekturläsning.

E-HANDEL

Vi skapar e-butiker med fokus på konvertering och superb användarvänlighet för dina besökare. Vi har över 15 års erfarenhet av e-handelslösningar och bedriver också olika e-butiker själva.

Vi kan hjälpa dig med allt från idé till färdig e-butik. Vi är gärna med under hela processen från början till slut, vilket både ökar och effektiviserar arbetet och chansen att lyckas med din e-butik.

HEMSIDA

Vi skapar smarta och snygga digitala lösningar som är enkla för dig att uppdatera och som är tydliga och användarvänliga för dina besökare. Vi har lång erfarenhet av webblösningar och har genom åren utvecklat allt från enkla hemsidor till e-handelslösningar och bokningssystem

Idag är det viktigt med tydliga strategier som får din fysiska verksamhet att gå hand i hand med din digitala profil. Vi utvecklar hemsidor som gör nytta för din verksamhet. Utifrån dina behov och mål skapar vi webblösningar anpassade för både datorer, surfplattor och mobiler. Med fokus på design och funktion hjälper vi våra kunder att fatta rätt beslut i den digitala satsningen som ger mätbara resultat.

UNDERHÅLL & SUPPORT

Det är inte lätt att hinna med eller kunna allt. Vi erbjuder tjänster som hjälper dig att hålla dina medier uppdaterade, både tekniskt och innehållsmässigt.